Tetkojebac iz provincije

Teško mi je pojasniti u kakvim se ponekad situacijama nađem. Neke budu toliko bizarne da ih je nemoguće izmisliti samo ovako. Sljedeća priča je na tragu da bude jedna od najbizarnijih. Često putujem i često to spomenem. Vlakovi, busevi, tu i tamo neki taxi… Ide, sporo, ali ide. U životu je bitno ne stajati na mjestu. Ponekad su mi frustrirajuće naoko logične, a nepovezane relacije, ali stvore priliku da čujem svašta i vidim. Nema dugo sam putovao vlakom do kraja svijeta i nazad i svega 2 puta sam morao nešto nadoplatiti jer je onaj prethodni kondukter nešto zabrljao prilikom prodaje mi karte. Prilikom povratka, već umoren i potrošen, pogodim vlak koji staje nigdje usred ničega te se na sljedeći vezani vlak čeka oko 2 sata. Nije to čak ni toliko problem da nije u pitanju nedjelja, pola 8 ujutro u gradu kojeg ne znam, a sve manje i želim upoznati.

Pronašao kafić koji radi, poduzetnog pekara, oboružao se dnevnom štampom i naručio čaj. Ribizl. Nisam ni primijetio kako moj čaj s čuđenjem gleda ekipa lokalaca koja pije od sinoć. Pivo u pola 8 ujutro je uvijek sjajan izbor. Nisam ih puno gledao, bio sam stranac među ratobornim i kasnije sve glasnijim pijancima. Kako sam radio neko izvjesno vrijeme kao poštar zapela mi je za oko fuj modra kuverta na kojoj je pisalo “Kazneni postupak”, a ne treba biti mudrac da se rodi zaključak kako se u njoj ne nalazi ništa dobro. Lider supijanog čopora mašući s tom kuvertom srdito krene objašnjavati kako ga država “jebe” jer je u jednom trgovačkom centru debelog brata svoje žene pogodio hašeom u glavu. Zapamtio sam haše jer ga je neki lik pitao je l’ ragu ili haše, na što je ovaj potvrdio haše. Posve sam se navukao na priču. Ženinog brata je napao jer ga je žena ostavila, pa, naravno, ni njezinog brata ne voli.

Žena ga je, nastavi on, ostavila i otišla s djetetom jer su on i njegov vjenčani kum ševili sestru njegove mame. Da, lik je prašio svoju tetku zajedno sa svojim vjenčanim kumom. Tu sam malo ostavio novine i tiho prozborio: – Dafuk?!

A žena, ta se usrećila, je saznala za taj čudnovato incestuozan trojac od tog istog vjenčanog kuma jer on, naravno, praši tu ženu i ona sad s malim djetetom živi kod kuma. Kum, zaljubljen očito, morao je sve reći da si olakša savjest. Koliko sam shvatio od onda se njih dvoje ne upuštaju u trojac. Mada, kumstvo je u našoj kulturi bitna stvar, a ionako već dijele ženu… Nakon svega što sam čuo to bi bila i najmanje nenormalna stvar. Da, tetkojebac je u nekom trenu otkako ga je žena ostavila upucao svog kuma u koljeno, ali rješenje za taj kazneni postupka se tek čeka. U mobilni sam zapisivao detalje i nastojao paziti da sve povežem. Na mahove mi je bilo teško pratiti tko koga jebe i zašto, ali bar shvaćam kako nastaju sapunice. Kad sam otišao iz birca kroz glavu mi je prolazila samo jedna misao: – Koji jebeni kurac?!

Također, gospodine nasilniče, ako slučajno pročitaš ovaj tekst molim te nemoj me doći upucati u koljeno. Ili mi izjebat’ tetku. Ili me tražiti da se pokumimo. Ili na porciju hašea…

Anal INTRUDERS

Ima već više od 10 godina kako sam operirao slijepo crijevo. Crvuljak i još nešto ... Read more

Tetris

Moj otac je pušio od svoje pubertetske dobi. I pio je puno. Bar do 1990. ... Read more

Jedan komentar na “Tetkojebac iz provincije

Odgovori